Viikonloppu tuli ja meni. Perjantaina olin jo ihan maanantai fiiliksissä, johtuen torstain pyhäpäivästä.

Täällä Itä-Suomessa ainakin satoi sen verran viikonloppuna, että ei kissojenkaan kanssa ehditty ulkoilemaan, Paitsi tuon ottokissan, sen kanssa kun kävely on aina niin sutjakkaa Nauru

Oli aika väsynyt viikonloppu. Nytkin heräsin vasta ihan äsken (pitää nyt tässä mainita vielä että olen sairauden takia kotosalla, mieheni sen sijaan puurtaa töissä Klink Klink (raha) ) tai oikeastaan heräsin ensimmäisen kerran jo 4 yli kuusi, valvoin kymmeneen ja nukahdin sitten, ja kun heräsin oli kello jo puoli yksi.. Ihmettelen vain kun pistin herätyskellon vielä soimaan yhdeksitoista ennen kuin rupesin pienille torkuille, mutta joko se ei ollut soinut, tai sitten olin unissani kytkenyt sen pois päältä.

Eilen sain myös ihan älyttömän maalausvimman Clive Barkerin Abarat -kirjoista joissa on aivan mielettömiä maalauksia (ja kirja on kyllä hyvä muutenkin! Eli suosittelen kaikille, joita vähänkin fantasia kiinnostaa, kyseessä ei ole mikään lastenkirja!!) Yritin kovasti maalata samalla tyylillä, mutta en ole ihan varma että millä nuo taulut on tehty, kun akvarellimaalauksiksi ne ovat aivan liian tummia ja värikkäitä, mutta toisaalta ei oikein näytä että niitä olisi sutjailtu öljyväreilläkään.. Noh mutta, arvaahan tuon että vesiväreillä ja lyijy&mustalla mustekynällä ei tullut aivan samanlaista jälkeä.. Ensimmäisestä maalauksesta (akvarellipaperille) tuli ihan ok, mutta toinen näyttää sitten jo melkein 4 vuotiaan maalaamalta.. Harmittaa vähän kun se viimeinen epäonnistui, aina kun minä saan päähäni jonkun tuollaisen inspiraation jostain, niin on pakko onnistua, muuten jää homma kesken..  (näin on tapahtunut jo mm. sisustamiselle, kirjoittelemiselle, muille piirustuksille, leipomiselle)

Ja nyt pitäisi sitten hyvin vähistä rahoista ostaa vielä nuokin öljyvärit ja kokeilla niillä! Ja pohjia tietysti!

Lisäksi hieman harmistuin, kun olin jo aiemmin maalannut pari "lastenkuvaa" joista tuli ihan hienoja.. Noh, erään merkkipäiväni kunniaksi äiti tarjoutui ostamaan jotain mitä tarvitsin, ja hetihän sanoin että osta 2 kehystä johon menee A4 kokoinen papru sisälle, että saisin taideteokset seinälle..

Sitten kun menin lahjaa noutamaan, niin harmikseni hän oli ostanut tosi paljon pienemmät kehykset, kun ei kuulemma A-nelosia enää ollut ollut ja sanoi että voihan niitä maalauksiani leikata sen verran että mahtuvat..

Äippäkään kun ei ole mikään varakas, niin en kehdannut sitten olla leikkaamatta isoja reunoja pois maalauksista (joiden yksityiskohtiin & värityksiin olin käyttänyt paljon aikaa) mutta ärsytti kyllä jonkun verran, ja ihan harmittikin leikata pari olennaista osaa pois.

Toinen kaksoskissoista oli yön aikaan oksentanut.. Huolestuttaa hieman, kun meillä ei yleensä kukaan oksentele, mutta parin viimeisen kk aikana on luutavasti sama kissa alkanut ihan satunnaisesti silloin tällöin puklautella.. Silloin kun olen itse tapahtumaa todistanut, niin luulisin että kyse on ollut liiasta ahmimisesta, kun heti ruoan jälkeen on oksennettu.. Näistä öisistä en voi tietää, mutta tosin menemme heti ilta ruoan jälkeen mieheni kanssa nukkumaan, joten voi olla kyse samasta jutusta.. Eläinlääkärille en vielä ole rohjennut asian tiimoilta ottaa yhteyttä, koska muuten on mirri erittäin elinvoimainen, maha ei arista mistään kohtaa ja juo ja syö hyvin.. Syyskesällä sitten kun mennään taas rokotukset ottamaan, niin pitää teettää kateilla ihan kunnon yleisterveystarkastus, ettei varmasti ole mitään mitä en ole huomannut.. Ja nyt kai olisi hyvä aika ottaa vakuutus noille, että sitten jos sieltä jotain löytyy, ja joudutaan vaikka johonkin leikkaukseen, niin saataisiin meidänkin köyhään perheeseen vähän avuja jostain, mutta onko minulla rahaa vakuutuksen ottamiseen? Ei, ja miehellä en kehtaa maksattaa kaikkea, kun hän muutenkin maksaa ison osan meidän kotitalouden menoista&kissoista..

H&M:n pakettikin lähti minulle ruotsista jo viime tiistaina, miten pirussa se voi kestää näin kauan että se tulee tänne? Niin no tottakai torstaina oli helatorstai ja silloin ei varmaankaan paketti päässyt eteenpäin, mutta luulisi, että se olisi silloin keskiviikkona ollut jo matkalla suomeen, niin että perjantaina se olisi sitten ollut täällä, mutta eipä ole vieläkään tullut tekstarilla ilmoitusta.

Inhottaa tilata netistä vaatteita, kun niiden tulemisessa sitten aina kestää, eikä tiedä että onko miten sopivia, mutta mulla on myös Paniikkihäiriö, enkä ole pariin kuukauteen oikein pystynyt meidän käpykylästä lähtemään isommille maille ostoksille, joten tähän on nyt sitten tyytyminen.

Aurinkoisia viimeisiä toukokuun päiviä! Huomaa heti että miten paljon parempi olo on kun on jo ihan kevätkesä.. ei ole enää kaamosmasennus päällä ;) Jospa kohta pääsisi uimaankin ;D